• 0 Dit moet je echt weten

    Dit is een kopje en dat lijkt wel handig om mee te beginnen. Maar de "title" verschijnt ook als kopje , dus... niet doen. Begin dus met gewone tekst. Dit is gewone tekst Dit is een klein kopje Dit is het eind Bijna

  • 1 World Cleanup Day - 18-09-2021

    World Cleanup Day     Op 18 september krijgt onze planeet een grote schoonmaakbeurt, in 180 landen en door 20 miljoen mensen. Iedereen is van harte welkom om op deze dag te komen helpen met het verwijderen van zwerfafval, het is echt een activiteit voor jong en oud! Onze VWG steunt deze actie van het dorpsoverleg Rijndijk Oost en Actief Rijnwoude en roept de leden op hun steentje bij te dragen om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen. U kunt u aanmelden bij mij: secretaris@vogelsrijnwoude.nl Na aanmelding hoort u waar en wanneer u aan de slag kunt.

  • 3 Uitstel activiteiten

    Naar aanleiding van de grote toename van het aantal Corona besmettingen en de nieuwe maatregelen van de overheid heeft het bestuur een aantal activiteiten moeten annuleren. Het gaat om de publieksexcursie “Nacht van de Nacht” op 24 oktober. Op 3 november zou het  overleg van het bestuur met de coördinatoren plaatsvinden maar dat wordt tot nader order uitgesteld. De lezing van Ko Katsman over “Wat voor moois is er te zien op Goeree-Overflakkee” van 10 november wordt eveneens uitgesteld. Wij zouden onze leden graag afleiding willen bieden in deze moeilijke tijden dus zodra de maatregelen van de overheid worden aangepast en de omstandigheden onze activiteiten weer toelaten zullen wij dit kenbaar maken via de mail, de website vogelsrijnwoude.nl en Facebook.